Vrijmarkt Koningsdag Bovenkarspel rondom Streekhof

Vrijmarkt Koningsdag Bovenkarspel rondom Streekhof27 apr 06:00 - 12:00 - Bovenkarspel
Streekhof

Route
Meer info

ocgrootebroek.nl/activiteiten/vrijmarkt-bovenkarspel-op-plein-streekhof/
Vrijmarkt Koningsdag Bovenkarspel op plein Streekhof
In 2018 organiseert het Oranje Comité Grootebroek opnieuw ook de vrijmarkt in Bovenkarspel op het plein rond het Streekhof. Aan de opzet en locatie van de vrijmarkt blijft gelijk. Het wordt echt een vrijmarkt voor particuliere verkoop met hun eigen kraampjes. De vrijmarkt zal dit jaar van 6.00 tot 12.00 uur duren.

Spelregels
• Plaats innemen op de Vrijmarkt kan vanaf 6.00 uur
• Het vooraf ‘reserveren’ van een plek door kleden, stoelen, linten etc. te plaatsen is niet toegestaan.• Kramen, tentjes, party-daken of vergelijkbare bouwwerken zijn niet toegestaan.
• Na afloop uw spullen deponeren in de containers
• De Stationslaan en het parkeerterrein van De Middend (bij het Streekhof) zijn niet bereikbaar per auto van 06.00 uur tot 14.00 uur. Kom vooral met de fiets!

Op de plattegrond is aangegeven waar je mag zitten (groene gedeelte)Bedrijven die deel willen nemen aan de markt gevraagd zich van tevoren te melden bij ocgrootebroek@gmail.com

Commerciele activiteiten zonder vooraanmelding zijn niet toegestaan

Uiteraard wordt de vrijmarkt voor particulieren gratis, maar daarmee is dit evenement niet kosteloos voor de organisatie. Meld je aan bij de organisatie als je interesse hebt om op de vrijmarkt te komen.© 2018 123koningsdag.nl