Koningsdag

Koningsdag27 apr 07:00 - 23:00 - Rotterdam
Winkelcentrum Boulevard Nesselande

Route

Op vrijdag 27 april a.s. is het Koningsdag in Nederland en dat wordt ook in Boulevard Nesselande uitgebreid gevierd! De winkels zijn open, er is een gezellige kleedjesmarkt vol vintage hebbedingetjes en ook voor de kids is er van alles te beleven.

Vrijmarkt Boulevard Nesselande
Op het Maltaplein, de Siciliëboulevard en de Corsicalaan zijn speciale plekken ingericht voor de leukste kleedjesmarkt van Rotterdam. Al vroeg in de morgen kun je hier rondstruinen voor leuke vintage hebbedingetjes.

Kinderattracties & gratis goodie
Voor de kids zijn er diverse attracties op het Maltaplein. Er is een te gekke draaimolen, er staan verschillende springkussens en er zijn ook klimattracties. Voor de zoete trek is er een suikerspinnenkraam. Bij Mamamo Nesselande kunnen kids een grappige foto laten maken in het fotobusje. Ook kunnen ze hier een gratis gadget ophalen. Bij Jumbo Nesselande Rotterdam staat een schminkstand waar de kids zich als prins of prinses kunnen laten schminken. En speciaal voor Koningsdag is de ‘Koninklijke koets’ aanwezig waarin zij een rondje door het winkelgebied kunnen maken.Live muziek
De hele dag is er gezellige live muziek in het winkelgebied. De mobiele DJ zorgt voor swingende beats en met het trio ‘Roept u maar’ wordt het pas echt een feestje.

Winkels open en gratis parkeren
Een groot deel van de winkels in Boulevard Nesseland is open tijdens Koningsdag. De Albert Heijn heeft aangepaste openingstijden van 08:00 – 14:00 uur en de Jumbo is open van 10:00 tot 19:00 uur. Mamamo Nesselande opent op Koningsdag extra vroeg de deuren. Hier kun je al vanaf 07:00 terecht voor een lekkere koffie. Feesten tot in de late uurtjes? Dat kan bij Brasserie Lookies, zij zijn open tot 20:30 uur. Verder is alle horeca tijdens Koningsdag geopend.

Ook op Koningsdag kun je GRATIS parkeren in en rondom Boulevard Nesselande.© 2018 123koningsdag.nl